3D GEPRINTE DOMTORENS


Een grote Domtoren van ± 78 cm hoog, laag voor laag opgebouwd met een 3D printer. Deze giga Domtoren is perfect als cadeau of voor vertoning in een bedrijfshal of lobby. Gemaakt van PLA.

Deze mega Domtoren wordt in meerdere delen geprint en geleverd. Het assembleren is simpel met wat lijm. In de 3D geprinte Utrechtse Domtoren kan verlichting worden toegevoegd.

Vanwege het formaat van deze toren duurt het meerdere dagen per deel om te printen. De levertijd is daarom zo'n 2 tot 4 weken. De kleuren van de productfoto's kunnen afwijken van de werkelijke kleur.

Wij 3D printen Utrecht zijn mooiste toren ook in andere kleuren en formaten, bekijk daarvoor onze andere producten.

Een elegante design Domtoren van 25 cm hoog, laag voor laag opgebouwd met een 3D printer. Leuk om cadeau te doen, of gewoon voor uzelf! Gemaakt van PLA.

De Domtoren is beschikbaar in het goud, rood, wit, blauw, zwart en zilver.

Het kan zijn dat de Domtoren die u ontvangt een vernieuwde versie is en dus afwijkt van de foto bij dit product. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten.


Een prachtige design Domtoren van 15 cm hoog, laag voor laag opgebouwd met een 3D printer. Leuk om cadeau te doen, of gewoon voor uzelf! Gemaakt van PLA.

De Domtoren is beschikbaar in het goud, rood, wit, blauw, zwart en zilver.