Gratis bezorging/ophalen in IJsselstein & Nieuwegein

ZAKELIJK

Baseline Studios is er om u te helpen op verschillende onderdelen. Deze onderdelen zijn onder andere animatie (2D & 3D), illustratie, grafisch (zoals logo's en menukaarten), 3D printen en meer. U kunt ook bij Baseline Studios terecht voor het laten printen van uw eigen modellen, zolang deze worden aangeleverd in het juiste formaat. 

Bijna alle producten uit de Baseline Studios Store, zijn ook beschikbaar voor verkoop in bijvoorbeeld uw winkel of hotel. Alle producten zijn dan met een lagere prijs te verkrijgen (afhankelijk van de afspraak en/of grootte van de afname). Voor meer informatie hierover kunt u mailen met behulp van het onderstaande contactformulier.


3D geprinte sleutelhangers

Een sleutelhanger is een ideaal object om weg te geven, bijvoorbeeld als bedankje, bedrijfspromotie of als versiering aan een (bedrijfs)geschenk. Een gepersonaliseerde sleutelhanger maken met bijvoorbeeld het bedrijfslogo is vaak duur, maar dat hoeft niet! Bij Baseline Studios maken we gepersonaliseerde sleutelhangers naar de wensen van de klant, tegen een scherpe prijs. Hiervoor maken we gebruik van PLA, een biologisch verantwoord plastic. Met dit plastic maken we met behulp van 3D-printers uw unieke sleutelhanger op maat, in de kleuren naar keuze. 

Een voorbeeld aanvragen van uw logo of ander ontwerp als sleutelhanger is geen probleem. Neem contact op met het onderstaande formulier en dan sturen wij u een demo model op.

Wat is er mogelijk? Eigenlijk is bijna alles mogelijk, maar het hangt vooral af van de grootte en complexiteit van het ontwerp. Een sleutelhanger moet niet te groot zijn, dus veel tekst is niet verstandig. Vaak werkt een simpel design het beste, zie hiervoor voorbeelden onderaan deze pagina.

Qua kleur is er veel mogelijkheid. Bijna iedere kleur is te repliceren, waardoor uw huisstijl qua kleurgebruik in de sleutelhanger is terug te vinden. U kunt gaan voor een enkelvoudige kleur, bijvoorbeeld alleen rood, maar het is ook mogelijk om voor 2 of 3 kleuren te gaan.

Interesse? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier en vraag naar een offerte. Geef daarbij aan wat uw wensen zijn.

3D sleutelhanger soorten

Sleutelhangers bij ons laten maken kan vanaf een minimum aantal sleutelhangers. Des te meer u er bij ons laat maken, des te beter de prijs!

Vraag een offerte aan voor het prijzenoverzicht.

Product Aantal
Platte sleutelhanger - enkele kleur vanaf 25 stuks
Platte sleutelhanger - 2 kleuren vanaf 25 stuks
Platte sleutelhanger - 3 kleuren vanaf 25 stuks
3D sleutelhanger (enkele kleur) vanaf 50 stuks

Blije klanten

Baseline Studios heeft al met veel plezier mogen werken aan zakelijke 3D print oplossingen voor onder andere De Schnitzel Koning, Ask4benefits, Zuccotto (indirect) en Gala voor het kind. Bekijk onderaan deze pagina een aantal van deze realisaties.

Heeft u een idee en u wilt dit realiseren? Neem dan gerust contact op. Gebruik het onderstaande formulier of bel ons.


Contactformulier


De Schnitzel Koning

364 sleutelhangers voor de Schnitzel Koning.


Gala voor het kind

Domtorens op maat voor Gala voor het kind.


Ask4Benefits

30 sleutelhangers voor Ask4Benefits.


Chocolade mal

Een chocolade mal (positief, dus de mal komt er omheen).