ZAKELIJK

Baseline Studios is er om u te helpen op verschillende vlakken. Onder andere animatie (2D & 3D), illustratie, grafisch (zoals logo's en menukaarten), 3D printen en meer. U kunt ook bij Baseline Studios terecht voor het laten printen van uw eigen (3D) modellen, zolang deze kunnen worden aangeleverd in het juiste formaat. 

Bijna alle producten uit de Baseline Studios Store, zijn ook beschikbaar voor verkoop in bijvoorbeeld uw winkel of hotel. Alle producten zijn dan met een lagere prijs te verkrijgen (afhankelijk van de afspraak en/of grootte van de afname). Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


3D geprinte sleutelhangers

Een sleutelhanger is een ideaal object om weg te geven, bijvoorbeeld als bedankje, bedrijfspromotie of als versiering aan een (bedrijfs)geschenk. Voor het maken van de sleutelhangers maken we gebruik van PLA, een biologisch verantwoord plastic. Met dit plastic maken we met behulp van 3D-printers uw unieke sleutelhanger op maat, in de kleuren naar keuze. 

Een voorbeeld aanvragen van uw logo of ander ontwerp als sleutelhanger is geen probleem. Neem contact op via het onderstaande formulier.

Wat is er mogelijk? Eigenlijk is bijna alles mogelijk, maar het hangt vooral af van de grootte en complexiteit van het ontwerp. Een sleutelhanger moet niet te groot zijn, dus veel tekst is niet verstandig. Vaak werkt een simpel design het beste, zie hiervoor voorbeelden onderaan deze pagina.

Qua kleur is er veel mogelijkheid. Bijna iedere kleur is te repliceren, waardoor uw huisstijl qua kleurgebruik in de sleutelhanger is terug te vinden. U kunt gaan voor een enkelvoudige kleur, bijvoorbeeld alleen rood, maar het is ook mogelijk om voor 2 of 3 kleuren te gaan.

Interesse? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier en vraag naar een offerte. Geef daarbij aan wat uw wensen zijn.


Blije klanten

Baseline Studios heeft al met veel plezier mogen werken aan zakelijke 3D print oplossingen voor onder andere De Schnitzel Koning, Ask4benefits, Zuccotto (indirect) en Gala voor het kind. Bekijk onderaan deze pagina een aantal van deze realisaties.

Heeft u een idee en u wilt dit realiseren? Neem dan gerust contact op. Gebruik het onderstaande formulier of bel ons.


Contactformulier


De Schnitzel Koning

364 sleutelhangers voor de Schnitzel Koning.


Gala voor het kind

Domtorens op maat voor Gala voor het kind.


Ask4Benefits

Sleutelhangers voor Ask4Benefits.


Chocolade mal

Een chocolade mal (positief, dus de mal komt er omheen).